ZO Groningen

Trots op onze regio!

Het lommerrijke Westerwolde met zijn Middeleeuws erfgoed. Weidse polderlandschappen en agrarische innovatie in het Oldambt. De pioniersgeest en economische stuwkracht van de Veenkoloniën. Het wijdvertakte kanalenstelsel in Zuid en Oost Groningen dat ons met de rest van de wereld verbindt. Schone lucht. Geen files. Mensen die van aanpakken weten. Zuid en Oost Groningen vormen een regio met ontegenzeggelijk veel durf en onderscheidende kwaliteit.


‘ZO Groningen’ legt in een glanzend magazine het accent op deze gekende en ongekende kracht, als ook het talent dat onze regio voortbrengt en voortbracht. ZO Groningen is een bonte mengeling van diepgaande interviews met mensen die een verhaal te vertellen hebben, met herkenbare reportages, columns, pakkende fotografie, respect voor het verleden en aandacht voor Bourgondische lifestyle.

ZO Groningen is namelijk trots op onze regio!


Media-informatie

Verschijning
Voorjaar 2017

Oplagespecificatie
ZO Groningen magazine kent een oplage van 10.000 exemplaren.

Verspreiding
Verspreiding vindt plaats via onze partners en een groot aantal strategische adressen in de gemeenten Oldambt, Veendam, Vlagtwedde, Stadskanaal, Pekela, Menterwolde en Bellingwedde.

Drukwerk
Papier omslag 250 grams 1-zijdig gefolieerd
Papier binnenwerk 135 grams gesatineerd mc

Adverteren?
Voor informatie en/of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Dirk Jan Brouwer, tel. (06) 27 02 40 32 of vul stel uw vraag via het contactformulier.

Zo-Groningen