iN VEENDAM

iNVEENDAM is glossy magazine dat appelleert aan het goede leven in onze
gemeente. Lifestyle, theater, restaurants op niveau, shopping, volop sportieve
mogelijkheden, monumentale woningen in het groen, drukbezochte evenementen
en waterrijke gebieden voor optimale recreatie en ontspanning.

Niet voor niets gaat Veendam door het leven als hoofdstad van de Veenkoloniën. Niet voor niets noemen ze ons overal Parkstad.

Maar iNVeendam wil ook de trots op onze woonplaats uitstralen. Op ons rijke historisch verleden, op onze prachtige 18 holes golfcourse, op de idyllische gelegen woonwijk Langebosch. Maar ook op onze Pruiverij, ons innovatieve bedrijfsleven, op ons lommerrijke recreatiegebied Borgerswold en op onze beroemde zonen.

Wat dacht u van Wim Pijbes, de directeur van het Rijksmuseum. Of Henk Grol, een van de beste judoka’s ter wereld. Cabaretier Bert Visscher natuurlijk en Jeroen Zoet, de talentvolle eerste doelman én international van PSV. Ze groeiden stuk voor stuk op in Veendam om daarna naam te maken in Nederland en de rest van de wereld.

iN Veendam nummer 4, voorjaar/zomer 2016

iNVeendam wil ten minste tweemaal per jaar een fullcolour en fraai vormgegeven magazine uitbrengen, waarin we de kracht en de sterke punten van onze inwoners en onze bedrijven uitstralen. Dat doet we met een mengeling van indringende interviews, pakkende fotoreportages en actuele thema’s die tot de verbeelding spreken. Bovendien heeft iNVeendam een mening. Van, voor en over Veendam. Dat is iNVEENDAM!

Voelt u zich als ondernemer aangesproken door het concept en de positieve insteek van iNVeendam? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor het plaatsen van een reportage over uw bedrijf in dit glossy magazine (oplage 5.000 exemplaren). En omdat u net zo trots bent op Veendam als wij, ontvangt u van ons gratis ten minste 150 exemplaren van iNVeendam.

Zo krijgt u van ons royaal de gelegenheid al het goede van u zelf én van Veendam te delen met uw klanten of relaties. Zo stralen we samen uit dat het in Veendam absoluut de moeite waard is!

iN Veendam nummer 5, herfst/winter 2016-2017